pihvin grillaaminen kauhukeittiö bbq

Pihvin grillaaminen onnistuu helposti ilman rakettitiedettä. Hyvä grillipihvi syntyy marmoroituneesta, Kauhukeittiön mielestä hieman rasvaisemmasta lihasta. Pihvin grillaaminen käy nopeasti ja monesti mausteeksi riittää suola ja mustapippuri.

Härkä on myös erinomainen liha savustamiseen. Savustamalla saadaan hyötykäyttöön paljon eri osia, jotka eivät juuri grillaamiseen kelpaa. Esimerkiksi savustettu naudan rinta on pitkän mureuttamisen jälkeen yksi barbecue kulttuurin ikoneista, jota jokaisen grillaajan ja savustajan on kokeiltava jossain vaiheessa.

Where’s the Beef?

Kauhukeittiön BBQ reseptit aihealueittain

 
Hampurilaiset
Kastikkeet
Kalaa
Härkää
Pizza
Lisukkeet
Possua
Kanaa
Hot Wings
Ribsit
Texas Pete
Muut lihat