pihvin grillaaminen kauhukeittiö bbq

Pihvin grillaaminen onnistuu helposti ilman rakettitiedettä. Hyvä grillipihvi syntyy marmoroituneesta, Kauhukeittiön mielestä hieman rasvaisemmasta lihasta. Pihvin grillaaminen käy nopeasti ja monesti mausteeksi riittää suola ja mustapippuri.

Härkä on myös erinomainen liha savustamiseen. Savustamalla saadaan hyötykäyttöön paljon eri osia, jotka eivät juuri grillaamiseen kelpaa. Esimerkiksi savustettu naudan rinta on pitkän mureuttamisen jälkeen yksi barbecue kulttuurin ikoneista, jota jokaisen grillaajan ja savustajan on kokeiltava jossain vaiheessa.

Where’s the Beef?

Kauhukeittiön BBQ reseptit aihealueittain

 
Härkää
Hot Wings
Possua
Ribsit
Hampurilaiset
Kalaa
Kanaa
Pizza
Muut lihat
Texas Pete
Lisukkeet
Kastikkeet