possun grillaaminen kauhukeittiö bbq

Possun grillaaminen erittäin helppoa ja tarjoaa hyvää harjoitusta grillaamiseen. Kauhukeittiön mielestä possun liha on parasta grillaamiseen ja savustamiseen. Eri ruhon osat toimivat mainiosti eri käyttötarkoituksiin grilliin tai savustimeen.

Välillä maustamiseen riittää suola ja pippuri, mutta varsinkin marinoinnin kautta possun grillaaminen saa paljon lisää syvyyttä ja makua. Possun lapa tai kassler ovat parhaita lihoja pitkään savustukseen, puhumattakaan herkullisistä ribseistä tai tottakai – pekonista ja makkaroista!

I wan’t my Baby Back Ribs!

Kauhukeittiön BBQ reseptit aihealueittain

 
Lisukkeet
Kastikkeet
Pizza
Hampurilaiset
Possua
Hot Wings
Kalaa
Muut lihat
Härkää
Kanaa
Ribsit
Texas Pete