possun grillaaminen kauhukeittiö bbq

Possun grillaaminen erittäin helppoa ja tarjoaa hyvää harjoitusta grillaamiseen. Kauhukeittiön mielestä possun liha on parasta grillaamiseen ja savustamiseen. Eri ruhon osat toimivat mainiosti eri käyttötarkoituksiin grilliin tai savustimeen.

Välillä maustamiseen riittää suola ja pippuri, mutta varsinkin marinoinnin kautta possun grillaaminen saa paljon lisää syvyyttä ja makua. Possun lapa tai kassler ovat parhaita lihoja pitkään savustukseen, puhumattakaan herkullisistä ribseistä tai tottakai – pekonista ja makkaroista!

I wan’t my Baby Back Ribs!

Kauhukeittiön BBQ reseptit aihealueittain

 
Pizza
Muut lihat
Ribsit
Possua
Kalaa
Texas Pete
Kanaa
Härkää
Hot Wings
Lisukkeet
Kastikkeet
Hampurilaiset