pippurikastike kauhukeittiö

Pippurikastike Kauhukeittiön tapaan

Pippuripihvin kastike on loppupeleissä hyvinkin yksinkertainen valmistaa. Itsellä on monesti ollut tapana pihvien paiston jälkeen paistonesteistä, kermasta ja sinapista päräyttää kastike pihveille. Kauhukeittiön virallinen pihvikastike – kermainen pippurikastike, joka soveltuu erinomaisesti myös kanalle tai possulle, sekä ennen kaikkea sen valmistaminen on todella yksinkertaista!

    • 2-4 dl kermaa
    • Mustapekka tuorejuustoa
    • pippurisekoitusta (viher/rose/valko)
    • mustapippuria
    • härkäfondia (1-2 rkl)

Kauhukeittiön pippurikastike toimii erinomaisesti pihville ja on kaiken lisäksi helppo valmistaa!

Keitä kermaa hiljaksiin kattilassa ja pilko sekään pieninä paloina pippurituorejuustoa – isommatkin palat tuorejuustoa sulaa varsin helposti. Anna nopeasti kiehahtaa ja juuston sulaa. Rouhi sekaan pippurisekoitusta reippaalla kädellä. Omassa myllyssä on sekoitus viher-rose-valkopippurista. Rouhi vielä edellisten lisäksi sekaan mustapippuria oikein kunnolla. Lisää kastikkeeseen 1-2 ruokalusikallista härkäfondia ja maista. Lopuksi hienosäädetään makua mustapippurin ja härkäfondin kanssa. Tässä kohden on erityisen tärkeää, että viimeistään nyt maistat kastiketta. Mustapippuria saa lisätä reippaasti. Kun olet itse tyytyväinen lopputulokseen, olen melko varma, että niin ovat muutkin.

Tämä Kauhukeittiön kastikeresepti on poikkeuksetta saanut erityisen hyvää palautetta, eikä suotta! Kastikkeen valmistaminen ei ole rakettitiedettä ja se tuunautuu tästä erinomaisesti esim. Jallulla tai viskillä jatkettassa. Eritoten pihville ja sopii myös muille lihoille tai kasviksille. Säilyy jääkaapissa muutamia päiviä – mikäli kastiketta vain jää jäljelle!

Kauhukeittiön BBQ reseptit
recipe image
Resepti
Pippurikastike
Julkaistu
Esivalmisteluaika
Kypsennysaika
Kokonaisaika
Mitäs tykkäsit?
3.51star1star1star1stargray Based on 50 Review(s)